Supe, kao i organa za varenje i niskim sadržajem kalorija-savršen za večeru

Supe digestivnog savršen za bilo jela, jer su zdravi i uravnovešennы, saciantes i veoma jednostavan za pripremu, ali najvažnije je da ćete uživati na večeru. Varenje supe se pripremaju od komponenti svetlosti, mnogo povrća i ukusa, koji daju jedinstven pečat, supe, kao i losioni, voće ceo život da ide u kategoriju detoks. Niska kalorija chicken recipes, bogati prednosti za vaše zdravlje, a takođe i izvanredan izvor vratimo normalnosti svoje dijete nakon dugih zastolьnыh xmases. Supe se sastoje od mnogo više nego svoju reč od četiri slova.

Miris kuće je bilo mesečina u božićnih aktivnosti može da ustupi nekoliko supe, sveže i pluća, kao i zdrav, u cilju da se obezbedi odlaganje kropotlivomu apsorpciju svih porodičnim okupljanjima. Posle izbora hrane tako izobilьna, mi ćemo da cenimo večere detaljima u obliku supe, na izbor pripremaju jednostavan i hranljiv.

Jednostavna za pripremu, mnogo manje od sat vremena će biti gotovo, samo u malom broju sudova i motivacija minut, jer su očigledan primer korišćenja varočnoй zone. Sa narodnim možete dati život pirinča ili stabljike, lišće ili, neki povrće kao što su lišće repe, kupus, brokoli, ili šargarepa. Supa može da bude kompletan obrok, kada nemate vremena da kuvaju, delikatnosti, udoban vaše telo sa dolaskom hladnom, hrani vaše telo, pomoći da eliminiše oticanje, kao i da se podigne.

Prednosti supe detoks

Bez sastojaka. Za razliku od supe kompaniju, prednost, visok kvalitet i prednosti kućnog su vanredne. U zavisnosti od toga da je telo zahteva vlakana može pomoći da se reguliše vidi u tuš: eliminacija poremećaja creva, ili pomaganje u višku vodu, koja, po pravilu, da izazove proliv. Ne sadrži veštačke sastojke da garantuje da je praksa nultog kilometra u svim svojim sjaju:

  1. da sebe i povrće na daljinu, kao i sezone.
  2. To saciantes. Da se u većini recepata sa kašikom, više saciantes kao i stres i anksioznost, poev, odlazi. Pored toga, monotoniju s pravom, da nema mesta u detoksikaciju supa. Jer možete mešati mnogo aktivnih sastojaka, kao i teksture: to je teško da se spali.
  3. Korist zdrave i uravnotežene težine. To ne znači da samo treba da uradite je da detoks supa, međutim, vrlo je verovatno da je nakon njegovog prijema završite, jede manje hrane kao drugi kursa. Uzimajući supa sa niskim kalorija, kao starter nesumnjivo će dovesti do smanjenja potrošnje jake hrane. A to je takođe odličan pristup, ako želite da smanji težinu ili da se izbegne gubitak težine.
  4. Hranljivu vrednost. Koristite opseg u ulja, semenke suncokreta, sve žitarice, povrće, mahunarke, orasi, voda … Ako ste zabrinuti zbog nedostatka vremena da još više i zamrznuti (ali, vi ste sigurni da nemate sata da se spremi?)

povrće potpuno varenje

Varenje u međuvremenu najtipičniji zdravlja, kao i mi plaćamo najviše pažnje, i ono što mnogi ljudi žive u padinama nelagodnosti i lošeg varenja hrane koje utiču na većinu. U pitanjima varenja, koji igra značajnu ulogu utrošene hrane. Da li je to bloat, gasovi ili zatvor, pošto je dobro varenje je jedan od ciljeva većine velnes tražili. Mi svi znamo da je voće, bogata vlaknima (šljive ili kivi, na primer), da pomogne upravljanje saobraćajem creva, sada je vreme da se razgovara o tome kako povrće takođe može da pomogne da se poboljša varenje, a takođe i u tome što postoji nekoliko koji su ključni. Oslanjajući se na sistem za varenje, mikroflore, kao i prijem na vlakana, jedu previše može da vas ostavi u paketu, zatvor, ili u stalnom posete tuš sobe.

Trik sa rastom potrošnje vlakana, da bi to postepeno, kao i postepeno: dajte nam vremena telo i prostor, da se navikne na pojačane vlakna. U jednoj artišoka možete da pronađete 7 g vlakana (između 25 i 30 g dnevno se ne preporučuje). To je tako jednostavno, kao crush topinambur i dodajte ga u salatu, pržena povrće, supa ili, zašto da ne, prilagodite humus sa artičoke, da se poveća unos vlakana. Mi smo potpuno svesni koliko je važna vlakna za varenje, međutim, da li znate, da postoje različite vrste vlakana? Jedite kao rastvorljiv, tako i nerastvorljiv vlakana, to je neophodno da bi se olakšalo preseljenje hrane u sistemu za varenje. U principu, mi smo našli vlakana na prvom mestu i najviše odličan na voće, povrće i mahunarke; ako basáis ishrana prirodnom hranom, kao i prirodno, s obzirom da ingerís mnogo vlakana i skoro bez napora.